Еврокомисарят по вътрешния пазар в ЕК заяви във вторник, че Брекзит

...
Еврокомисарят по вътрешния пазар в ЕК заяви във вторник, че Брекзит
Коментари Харесай

Тиери Бретон за кризата във Великобритания: Брекзит е катастрофа

Еврокомисарят по вътрешния пазар в ЕК заяви във вторник, че Брекзит е " злополука " за Обединеното кралство, съобщи БНР.

" Вижте какво се случва по рафтовете на супермаркетите, вижте какво се случва по бензиновите колонки, вижте какво се случва с дефицита на медицински сестри и лекари, вижте какво се случва с дефицита на водачи на камиони, вижте какво се случва в строителния бранш “, сподели Бретон пред телевизия BFM, визирайки рецесията във.

" Това, което се случва сега, е същинска драма ", добави той.
 Европейски Съюз има намерение да отдръпна съглашението за Северна Ирландия от Брекзит Европейски Съюз има намерение да отдръпна съглашението за Северна Ирландия от Брекзит
Европейският съюз може да се отдръпна от комерсиалното съглашение, подписано през декември предходната година с Обединеното кралство, в случай че кр...

С оглед на всичко това еврокомисарят акцентира, че в никакъв случай няма да напусне Европейския съюз.

Тиери Бретон също по този начин означи, че Франция е права да обмисли дали Европейският съюз би трябвало да отдели европейските цени на електрическата енергия и на природния газ.

Той обаче уточни, че не е сигурен дали общата политика за закупуване на природен газ от името на целия Европейски Съюз, препоръчана от Испания, ще бъде ефикасна.

Разногласията се задълбочиха сред страните от Европейски Съюз преди незабавната среща на министрите във вторник по отношение на техния отговор на скока в енергийните цени, като някои страни се стремят към преразглеждане на регулаторните условия, а други са твърдо срещу.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР